Over mij

Mijn naam is Jorien Wiersum (1973). Na meer dan 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de revalidatie van langdurige klachten. Ik weet als geen ander dat er bij verandering in lifestyle meer komt kijken dan 'het gewoon even doen' en 'de knop omzetten'.

 

Door de verscheidenheid aan opleidingen als fysiotherapeut, coach en orthomoleculair therapeut heb ik geleerd verder te kijken dan de specifieke klacht. 

 

Sport en beweging maakt van jongs af aan al een belangrijk deel uit van mijn leven. Van fanatiek hockey, hardlopen en wielrennen tot CrossFit, waar ik nu al een aantal jaar heel veel plezier en energie uit haal. Ook voeding speelt een belangrijke rol: de combinatie van bewegen en gezond eten heeft een ongelofelijk positief effect op mijn energielevel en de manier waarop ik me voel. Overigens betekent voeding voor mij vooral lekker eten én gezelligheid.

 

Verder maak je mij blij met een goed boek, uitgebreid koken, stukken wandelen en bovendien mooie reizen maken.