Coaching

Bent u toe aan een verandering, maar weet u niet goed waar te beginnen? Neem dan contact met mij op voor een coachingssessie. Ik heb ruim 15 jaar werkervaring in het coachen van cliënten. En, ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een eerste stap te zetten naar verandering. Samen met u ga ik een plan maken en deze in kleine stapjes opdelen om uw doel te bereiken.  

 

De beste stuurlui staan aan wal! Ik ga u geen advies geven hoe u uw problemen moet oplossen. Ik ga met u kijken welke oplossing bij u past. Vandaar ook mijn voorkeur voor Oplossingsgericht Coachen (niet te verwarren met directief coachen). Hierdoor kunt u zelf aan de slag met uw eigen oplossing.

 

Ik ben een coach die eerlijk is, ik wind er geen doekjes omheen. Maar ik check bij u of vertel aan u wat ik echt (denk) te horen. Ik ben van mening dat het meer ontspannen kan zijn om naast elkaar te wandelen dan tegenover elkaar te zitten. Het liefst ga ik dan ook met u wandelen in een park of een natuurgebied. Mocht u wat minder mobiel zijn of gewoon geen zin hebben in wandelen dan zoeken we samen een locatie waar we elkaar rustig kunnen spreken.